Panden aan de Minister Kanstraat worden gesloopt in Breda

 Panden aan de Minister Kanstraat worden gesloopt in Breda

Foto: © Wesley van der Linde

Digiqole ad
Deze week wordt er gestart met de sloop van de panden aan de Minister Kanstraat 11 en 13. Zonder tegenslagen en alle weersomstandigheden het toelaten duren deze werkzaamheden ongeveer 2 tot 3 weken.
Minister Kanstraat

De panden aan de Minister Kanstraat in Breda worden gesloopt om plaats te maken voor de ontwikkeling van woningbouw. De sloopwerkzaamheden starten maandag 7 december en duren tot 24 december 2020.

Sloopwerk in Breda

Gemeente Breda heeft sloopplannen aangekondigd: Panden aan de Minister Kanstraat 11 en 13 worden gesloopt vóór 2021 om plaats te maken voor nieuwbouw. De aannemer werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 18:00 uur. De aan- en afvoer van sloopmaterialen en puin gebeurt met vrachtwagens via de snelste route (dus zo min mogelijk door de woonwijk in Breda).

 

Digiqole ad

Wesley van der Linde

Houd jij van reizen? Ben jij op zoek naar coole Nederlandse hotspots of leuke plekjes in jouw regio? Hier lees je de mooiste verhalen uit de regio en hartverwarmende nieuwtjes uit te stad. Ik ben dagelijks op pad met mijn trouwe camera om prachtige nieuwsfoto's te maken bij de artikelen op mijn website of voor nieuws- en mediabedrijven.

Gerelateerde artikelen