Extinction Rebellion demonstreerden in binnenstad van Breda

 Extinction Rebellion demonstreerden in binnenstad van Breda

Foto: © Wesley van der Linde

Digiqole ad

Extinction Rebellion maakt zich zorgen over de dieren die opgesloten zitten in ons voedselsysteem, steeds warmere planeet en stijgende temperaturen?

 

Demonstreren in Breda

Klimaatrebellen van de internationale protestorganisatie Extinction Rebellion (XR) komen zaterdag in de loop van de middag naar binnenstad van Breda om protesteren. Onderzoek wijst uit dat demonstreren van Extinction Rebellion lijden tot confrontatie met politie en zo meer aandacht oplevert.

zebrapad werd bijna tien minuten geblokkeerd door demonstranten van Extinction Rebellion. De rebellen deelde flyers uit aan voorbijkomende Bredanaars. Meerdere personen aangehouden bij demonstreren op de kruising van Park Valkenberg en de Willemstraat.

Digiqole ad

Wesley van der Linde

Houd jij van reizen? Ben jij op zoek naar coole Nederlandse hotspots of leuke plekjes in jouw regio? Hier lees je de mooiste verhalen uit de regio en hartverwarmende nieuwtjes uit te stad. Ik ben dagelijks op pad met mijn trouwe camera om prachtige nieuwsfoto's te maken bij de artikelen op mijn website of voor nieuws- en mediabedrijven.

Gerelateerde artikelen