paddenstoelen fotograferen
Foto: © Wesley van der Linde

Auteursrechtelijke Bescherming

Alle content (met inbegrip van maar niet beperkt tot foto’s en video’s) geproduceerd door Wesley van der Linde is beschermd door het auteursrecht. Door content van deze website over te nemen of van derde rechthebbenden gepubliceerde content zonder goedkeuring van de maker, schendt u deze wet. Dit geldt ook voor het dupliceren van door rechthebbende derden gepubliceerde content.

Wat betekent copyright?

De auteursrechtenwet is van toepassing wanneer content gemaakt wordt waar je de stempel van de maker in kunt herkennen; zij het wetenschappelijk, kunst of letterkundig materiaal. Zowel de rechten om het werk openbaar te maken als het verveelvoudigen, behoren tot de maker.

Waar geldt deze bescherming?

Alle content die u op deze website vindt is beschermd en is eigendom van Wesley van der Linde. Dat betekent alles van blog artikelen tot het nieuws van de dag, inclusief de gebruikte foto’s en video’s.

Wat als ik content verveelvoudig?

Tegen elke overtreding van het auteursrecht jegens Wesley van der Linde zal worden opgetreden, al dan niet gerechtelijk. In het beste geval moet de content verwijderd worden, maar het kan ook zijn dat een schadevergoeding geëist wordt.

Hoe kan ik de content correct gebruiken?

Wesley van der Linde staat open voor licentieaanvragen. Door een exacte omschrijving van het gewenste gebruik mee te delen, kan ik u van een op maat gemaakte voorstel voorzien. Zorg dat de manier, het doel en de aard van het aangevraagde gebruik duidelijk omschreven staan in uw verzoek. Des te meer details u meegeeft, des te kleiner de kans op ongewenste verrassingen later.

Bedankt voor uw begrip in het naleven van de auteursrechtenwet. Wesley van de Linde stelt dit ten zeerste op prijs